Bestil trygt i dag, vi sender ordrer som normalt
  • +1800 Glade kunder
  • 100% Økologiske hårfibre
  • Fri fragt - Køb over 499 DKK - ellers fra 29 kr.

Historien om Greathair

Hos Great Hair er vi stolte af vores fantastiske økologiske hårfibre. Vi tror på, at vores hårfibre rent faktisk gør en forskel for vores kunder. Det gør vi, da vores kunder får mere selvtillid og kommer til at føle sig ovenpå, når de anvender vores hårfibre. Vores hårfibre er et fantastisk produkt, som dagligt hjælper mange mennesker, der oplever hårtab, udgroninger, høje tindinger, pletskaldethed eller lignende. 

 

Motivationen for at starte Greathair var enkelt. Den bunder i en brændende ønske om at hjælpe folk, som oplever hårtab, bare pletter, tyndt hår eller blot ønsker fyldigere hår. Og det har vi hjulpet vores fantastiske forbrugere med siden år 2016 - til stor glæde for mange. Vi sætter en ære i, at vejlede og forklare om produkterne, så du kan føle dig bedst mulig klar til at bruge vores økologiske hårfibre.

 

Vores hårfibre bliver produceret på en godkendt og certificeret fabrik, som har alle de rette certificeringer, der lever op til EU-standarder indenfor kosmetiske produkter. Det betyder, at hårfibrene lever op til den standard og kvalitet, som vi står for hos Great Hair.

 

I dag er vores målrettede vision at blive et globalt brand, der er med til at hjælpe mange tusinde mennesker, som ønsker et fantastisk, økologisk og kosmetisk produkt, som kan dække deres hårtab, udgroninger, pletskaldethed eller lignende. 

 

#GREATHAIR - Everyone deserves great hair!