• +3000 glade kunder
  • 100% økologiske hårfibre
  • Billig fragt fra kun 29 kr. - Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Historien

Historien om Greathair

Hos Great Hair er vi stolte af vores fantastiske økologiske hårfibre. Vi tror på, at vores hårfibre rent faktisk gør en forskel for vores kunder. Simpelthen fordi, at når vores kunder bruger hårfibrene, så får de mere selvtillid og kommer til at føle sig ovenpå. Vores hårfibre er et fantastisk produkt, som hjælper mange mennesker i dagligdagen, som oplever hårtab, pletskaldethed eller lignende. 

 

Vores hårfibre bliver produceret på en godkendt og certificeret fabrik, som har de rette certificeringer ift. EU-standarder af kosmetiske produkter, som samtidig lever op til den standard og kvalitet, som Great Hair står for. 

 

Motivationen for at starte Greathair var enkelt. Den bunder i en brændende ønske om at hjælpe folk, som oplever hårtab, bare pletter, tyndt hår eller blot ønsker fyldigere hår. Og det har vi hjulpet vores fantastiske forbrugere med siden år 2016 - til stor glæde for mange. Vi sætter en ære i, at vejlede og forklare om produkterne, så du kan føle dig bedst mulig klar til at bruge vores økologiske hårfibre.

 

I dag er vores målrettede vision at blive et globalt brand, der er med til at hjælpe mange tusinde mennesker, som ønsker et fantastisk, økologisk og kosmetisk produkt, som kan dække deres hårtab, udgroninger, pletskaldethed eller lignende. 

 

#GREATHAIR - Everyone deserves great hair!