• +3000 glade kunder
  • 100% økologiske hårfibre
  • Billig fragt fra kun 29 kr. - Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Hårfibre - Sådan virker det

 

 

Hårfibre er stadig en smule ukendt og det er ærgerligt! Hårfibrene kan nemlig hjælpe i rigtig mange anledninger. Synes du eksempelvis, at du er blevet en smule tyndhåret? Kan du fornemme en begyndende måne-frisure og kan du ikke længere skjule dit begyndende hårtab og højre tindinger?

 

Med de økologiske hårfibre fra Great Hair er det slut med dårlige hårdage. Metoden er simpel. Du sprayer bare hårfiber direkte på dit eget hår og hovedbund. For godt til at være sandt? Nej, de små hårfibre er lavet sådan, at de klæber sig fast til dit hår og hovedbund. En enkelt hår fiber giver dit eget hårstrå 4 gange mere fylde på kun 30 sekunder!

 

Hårfibre fra Great Hair kan bruges af både mænd og kvinder.

Hos kvinder som farver hår kan hårfibrene bruges til at dække udgroningerne. Mange kvinder har også udfordringer med, at man kan se hovedbunden, når de har håret opsat. 

Hos mænd er det oftest og helt naturligt issen og de høje tindinger der har brug for mere hår.

 

 

 

 

Erfaring og resultater med hårfibre

Hos Great Hair er vi ret stolte af vores resultater. Det er selvfølgelig også derfor vi har over 3000 tilfredse kunder. Vi elsker at høre historier og se billeder af hvad hårfibre har gjort for dig.

 

Se bare resultatet til venstre. Man kan slet ikke se forskel på hårfibre og det rigtige hår, fordi hårfibrene lægger sig så naturligt til hår og hovedbund.

 

Er du stadig i tvivl om hårfibre fra Great Hair kan hjælpe dig?

Send os endelig en mail med dine spørgsmål på rbl@greathair.dk

 

 


​​​​

Over 3000 tilfredse kunder!


Morten Frandsen

Jeg har fået langt mere selvtillid! Hårfibrene holder også overraskende godt, så jeg er ikke nervøs for vejr og vind.

 

Lise Kristensen

Hårfibrene har hjulpet med, at dække mine udgroninger og giver mere fylde til mit hår.

Bo Jensen

Jeg troede det var løgn. Hårfibrene fra Great Hair dækker mit hår helt perfekt.. Det er så befriende at kunne gå uden kasket igen! Det dur bare!