Bestil trygt i dag, vi sender ordrer som normalt
  • +1800 Glade kunder
  • 100% Økologiske hårfibre
  • Fri fragt - Køb over 499 DKK - ellers fra 29 kr.

Hårfibre - Sådan virker det

 

Hårfibre fra Great Hair er et fantastisk produkt til at dække tyndt hår, udgroninger, pletskaldethed, høje tindinger, begyndende måne eller lignende. 

 

Mange personer oplever ovenstående udfordringer - og hvad kan man så gøre ved det? Du kan anvende økologiske hårfibre fra Great Hair, som er fremstillet på naturlige plantefibre, som nemt og hurtigt kan påføres dit eget naturlige hår og med ét få dit hår til at se fyldigere ud.

 

Hårfibrene har under fremstillingsprocessen fået tilført statisk elektricitet, som gør, at de små plantefibre (som ligner naturlige hårstrå) kan tillægge sig dit naturlige hår og sidde fast. Hårfibrene er uden farlig kemi og skader ikke dit hår.

 

Det er slut med dårlige hårdage hvis du anvender økologiske hårfibre fra Great Hair! Mange kvinder bruger hårfibrene til at dække deres udgroninger eller dere hovedbund, når håret er sat op. Mænd bruger oftest hårfibrene til at dække toppen (issen) og høje tindinger.

 

​​​​

Great Hair Hårfibre - Godt at vide!  

Hvor lang tid holder en beholder på 23 gram?
Der er ca. til 40-55 ganges brug. Det afhænger både af, hvor tyndt håret er, samt hvor stort et område der skal dækkes. 

Hvordan finder jeg frem til den rette farve?
Tag altid udgangspunkt i din egen hårfarve og brug vores farveskema til inspiration. Du finder vores farveskema her.

Holder hårfibrene til bad?
Hårfibrene skylles ud med vand. Dog kan de klare sved, blæst og lettere regn.

Begynder mit eget hår at vokse igen?
Nej. Hårfibrene er et økologisk kosmetisk produkt, som ikke påvirker din hårvækst. Det giver det mere fylde og får det til at se tykkere ud.

 

Erfaring og resultater med hårfibre

Hos Great Hair er vi meget stolte af vores økologiske hårfibre, da de 100% økologiske og fremstillet hovedsagligt af miljøvenlige plantefibre, samtidig med at hårfibrene altid gennemgår 6 kvalitetstests, inden det bliver produceret og sat på "dåse". Vi har mere end +1800 tilfredse kunder og vi håber, at der vil komme mange flere til med tiden, da vi ønsker at hjælpe folk og give dem muligheden for at dække hårtab mv.  

 

Vi er vilde med at høre historier og se billeder af, hvordan hårfibre hjælper dig, så send dem endelig til os. Se bare resultatet til højre, hvor en voksen mand har anvendt hårfibrene til at dække hans isse. Det er ikke til at se forskel på det naturlige hår og hårfibrene. 

 

Er du i tvivl om hvorvidt vores hårfibre kan hjælpe dig? Så send os endelig en mail på rbl@greathair.dk og vi vil vejlede dig bedst muligt.

 

Great Hair Hårfibre - Godt at vide! (Fortsættelse)

Er det farligt at bruge hårfibre i mit hår?
Det er ikke farligt. Hårfibrene er økologisk og lavet af naturlig planteproteion, som er det protein, der allerede findes i dit eget hår. 

 

Er det sikkert at bruge Great Hair hårfibre?

Ja. Vores hårfibre økologiske og hovedsagligt fremstillet af plantefibre og indeholder hverken baktericider eller konserveingsmiddel, hvilket gør, at der ikke er risiko for kløende hovedbund eller øgning af skæl. Det er helt sikkert at bruge Great Hair hårfibre.

 

Skal jeg vaske hårfibrene ud med en speciel shampoo?

Nej, du kan bruge enhver form for shampoo til at vaske hårfibrene ud. 

 

Vil mit hår blive tyndere henover tid pga. hårfibre?

Nej. Vores hårfibre indeholder ingen skadelige stoffer. Det vil ikke skade hovedbund eller tilstoppe porerne. Det er sikkert at bruge vores hårfibre i mange år.

 

Smitter hårfibrene af på min hovedpude når jeg sover?

Ja, det kan forekomme. Hvis du har meget tyndt hår og derfor har anvendt en stor mængde hårfibre, så kan det ske, at du finder hårfibre på din hovedpude den følgende mogen. Du kan blot støve hårfibrene af og så vil hovedpuden være fin igen. Vi anbefaler, at du vasker/skyllder dit hår før du går i seng, eller lægger et håndklæde på puden inden sovetid.

 

Kan hårfibrene bruges hver dag?

Ja, det kan de sagtens. Hårfibrene er fremstillet af miljøvenlige og naturlige plantefibre, så du kan sagtens bruge det - hver dag - uden at det vil gøre skade.