• +3000 glade kunder
  • 100% økologiske hårfibre
  • Billig fragt fra kun 29 kr. - Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Ofte stillede spørgsmål

På denne side har vi samlet de oftest stillede spørgsmål. Siden skal være en hjælp til dig, som kunde, hvor du forhåbentlig kan få besvaret alle dine spørgsmål. Skulle det ikke være tilfældet, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os direkte på info@greathair.dk og så vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

 

1. Hvor lang er leveringstiden?

Bestiller du inden klokken 15 på hverdage, så afsender vi pakken samme dag. Din bestilling leveres indenfor 1-3 hverdage. Vi sender alle pakker med GLS eller PostDanmark. Du vil løbende blive informeret om, hvor din pakke befinder sig via mail og/eller SMS, så du ved, hvornår den er klar til afhentning i nærmest PakkeShop. Vi har altid billig fragt på 29 kr. uanset størrelse af ordre. Dog gratis fragt for ordrer over 499,-

Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl og lagerstyringsfejl.

 

2. Great Hair Hårfibre - Godt at vide!  


Hvor lang tid holder en beholder på 23 g.?
Der er ca. til 55 dages brug (afhængig af mængden som påføres)

Hvordan finder jeg frem til den rette farve?
Tag altid udgangspunkt i din egen hårfarve og brug vores farveskema til inspiration. Du finder vores farveskema her.

Holder hårfibrene til bad?
Hårfibrene skylles ud med vand. Dog kan de klare sved, blæst og lettere regn.

Begynder mit eget hår at vokse igen?
Nej. Hårfibrene er et økologisk kosmetisk produkt, som ikke påvirkner din hårvækst.

Er det farligt at bruge hårfibre i mit hår?
Det er ikke farligt. Hårfibrene er 100% økologisk og lavet af keratin, som er det protein, der allerede findes i dit eget hår. 

 

3. Økologisk certificerede ingredienser - er det godt for vores miljø? 

Absolut. De metoder, som økologisk landbrug anvender, er med til at spare på vores ressourcer og holde vores jord og vand sundt. Ved at arbejde i harmoni med naturen og økologisk landbrug, kan vi være med til at beskytte og sikre sundheden for miljøet på mange måder. 

 

4. Hvorfor indeholder Unique produkterne IKKE Propylen Glycol?

Propyleneglycol fungerer ved, at det hjælper andre kemiske forhold til at trænge dybere ind i huden. Forskning viser, at selv små doser af propylenglycol kan forårsage irritationer af huden. Dette ser vi som et problem, da det gør det vanskeligt at kontrollere et problem, fordi det gør det meget mere vanskeligt at kontrollere kosmetik sikkerhed.

 

5. Hvilke ingredienser bør du undgå?

Parabener, silikoner, phthalater, pesticider, kunstig farve eller duftstoffer, propylenglycol, PEG'er, TEA, DEA, MEA, SLS, SLES, GMO.

Den eneste måde at undgå pesticider i skønhedsprodukter er ved at købe økologisk certificerede produkter med eksempelvis EcoCert mærke. 
 

6. ECOCERT certificering - Hvad er det? 

Ecocert er en professionel organisation, som har specialiseret sig i at certificere produkter som økologiske. En certificering fra Ecocert gør, at du kan være sikker på, at de informationer som der står på produktet er korrekte. Ecocert kontrollerer, at de anvendte ingredienser lever op til deres standarder vedrørende økologisk indhold, samtidig med, at de også kontrollerer at produkterne fremstilles på en korrekt og god måde, som er i overensstemmelse med deres krav.

Køber du et produkt, som er certificeret af Ecocert, så er det en sikkerhed for at produkterne er sikre at bruge.