Bestil trygt i dag, vi sender ordrer som normalt
  • +1800 Glade kunder
  • 100% Økologiske hårfibre
  • Fri fragt - Køb over 499 DKK - ellers fra 29 kr.

Ofte stillede spørgsmål

På denne side har vi samlet de oftest stillede spørgsmål. Siden skal være en hjælp til dig, som kunde, hvor du forhåbentlig kan få besvaret alle dine spørgsmål. Skulle det ikke være tilfældet, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os direkte på rbl@greathair.dk og så vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

1. Hvor lang er leveringstiden?

Bestiller du inden klokken 15 på hverdage, så afsender vi pakken samme dag. Din bestilling leveres indenfor 1-3 hverdage. Vi sender alle pakker med GLS eller PostDanmark. Du vil løbende blive informeret om, hvor din pakke befinder sig via mail og/eller SMS, så du ved, hvornår den er klar til afhentning i nærmest PakkeShop. Vi har altid billig fragt på 29 kr. uanset størrelse af ordre. Dog gratis fragt for ordrer over 499,-

Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl og lagerstyringsfejl.

2. Great Hair Hårfibre - Godt at vide!  

Hvor lang tid holder en beholder på 23 gram?
Der er ca. til 40-55 ganges brug. Det afhænger både af, hvor tyndt håret er, samt hvor stort et område der skal dækkes. 

Hvordan finder jeg frem til den rette farve?
Tag altid udgangspunkt i din egen hårfarve og brug vores farveskema til inspiration. Du finder vores farveskema her.

Holder hårfibrene til bad?
Hårfibrene skylles ud med vand. Dog kan de klare sved, blæst og lettere regn.

Begynder mit eget hår at vokse igen?
Nej. Hårfibrene er et økologisk kosmetisk produkt, som ikke påvirker din hårvækst. Det giver det mere fylde og får det til at se tykkere ud.


Er det farligt at bruge hårfibre i mit hår?
Det er ikke farligt. Hårfibrene er økologisk og lavet af naturlig keratin, som er det protein, der allerede findes i dit eget hår. 

 

Er det sikkert at bruge Great Hair hårfibre?

Ja. Vores hårfibre økologiske og hovedsageligt fremstillet af plantefibre og indeholder hverken baktericider eller konserveringsmiddel, hvilket gør, at der ikke er risiko for kløende hovedbund eller øgning af skæl. Det er helt sikkert at bruge Great Hair hårfibre.

 

Skal jeg vaske hårfibrene ud med en speciel shampoo?

Nej, du kan bruge enhver form for shampoo til at vaske hårfibrene ud. 

 

Vil mit hår blive tyndere henover tid pga. hårfibre?

Nej. Vores hårfibre indeholder ingen skadelige stoffer. Det vil ikke skade hovedbund eller tilstoppe porerne. Det er sikkert at bruge vores hårfibre i mange år.

 

Smitter hårfibrene af på min hovedpude når jeg sover?

Ja, det kan forekomme. Hvis du har meget tyndt hår og derfor har anvendt en stor mængde hårfibre, så kan det ske, at du finder hårfibre på din hovedpude den følgende morgen. Du kan blot støve hårfibrene af og så vil hovedpuden være fin igen. Vi anbefaler, at du vasker/skyller dit hår før du går i seng, eller lægger et håndklæde på puden inden sovetid.

 

Kan hårfibrene bruges hver dag?

Ja, det kan de sagtens. Hårfibrene er fremstillet af miljøvenlige og naturlige plantefibre, så du kan sagtens bruge det - hver dag - uden at det vil gøre skade.

3. Certificeringer - Er Great Hair hårfibre certifceret?

Ja. Læs mere om vores certificeringer her.